Omgeving

Wandelroutes

  • Floris V-pad (0 m vanaf B&B Floris V)

B&B Floris V ligt aan het Floris V-pad (LAW 1-3) dit is een lange-afstand-wandelpad met een lengte van 244,5 kilometer van Amsterdam naar Bergen op Zoom. Het Floris V-pad maakt deel uit van de GR-12 (Grand Randonee) naar Parijs. De route is in beide richtingen te lopen, wordt met wit-rode tekens gemarkeerd, beschreven in een gidsje en op de site van Wandelnet. Het pad is vernoemd naar Floris V (1254 – 1296, graaf van Holland en Zeeland).
Klik hier voor volledige route Floris V-pad LAW 1-3

  • Het Noord-Hollandpad (700 m vanaf B&B Floris V)

Dit pad is een provinciale langeafstandwandelroute (270 km) van 13 etappes van Texel naar Huizen. De route loopt dwars door ‘de binnenlanden’ van Noord-Holland door boerenland, langs molens, slootjes, kanalen, bos en door karakteristieke dorpjes. De 13 etappes zijn in beide richtingen gemarkeerd, gaan grotendeels over onverharde paden, rustige landwegen of wandelpaden en zijn tussen de 14 en 26 km lang.
Klik hier voor volledige route Het Noord-Hollandpad

SUP tours

B&B Floris V organiseert ook SUP tours onder begeleiding. Maak prachtige tochten door de natuur en geniet van de mooie accommodatie van onze B&B. Vraag vrijblijvend naar de prijzen van de SUP tour.