Accommodatie

B&B Floris V bevindt zich in een klassieke stolpschuur achter in onze tuin op 50 meter vanaf de openbare weg. De accommodatie bestaat uit 2 studio’s, waarvan “Studio 2” verhuurd wordt. Hierin kunnen maximaal 4 volwassenen overnachten, waarvan 2 personen van minimaal 18 jaar. Voor een 3e kind kunnen we tegen €15 een bed op de vide bijplaatsen.

Studio 2 heeft een vide met 2 comfortabele eenpersoons boxspring bedden. In de living bevindt zich een bedstee met een stapelbed. In deze studio is een keuken met koelkast, afwasmachine, kookgelegenheid, Nespresso koffiezetter, waterkoker. Op de begane grond is de badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel.

De badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel bevindt zich op de begane grond. De studio heeft een veranda en een eigen opgang. Het B&B gedeelte heeft een ruime eigen tuin. Parkeren is op eigen terrein (1 auto per studio).

B&B Floris V is zoveel mogelijk ecologisch; leemmuren, gezonde kranen, zelfgemaakte en 2de hands meubelen. Ontbijt is niet verplicht. Kiest u wel voor ons ontbijt dan is dit biologisch en de eieren zijn van onze eigen kippen.

Als u een landelijke B&B wilt, maar toch in de buurt van Amsterdam, Hilversum, Utrecht en Schiphol zijn wij wat u zoekt. Gelegen naast een biologische boerderij en op 1 km afstand van Natuurmonumenten ‘s-Graveland. Geniet van de geluiden van de boerderij, van kippen, lammetjes, koeien en ooievaars. Kortom landelijk genieten in ‘t Gooi.

Reviews van bed en breakfast B&B Floris V in Kortenhoef