Beschikbaarheid & Tarieven

B&B Floris V hanteert de volgende prijzen per nacht incl. BTW en toeristenbelasting. U kunt bij ons ook reserveren zonder ontbijt. Het ontbijt bestaat o.a. uit biologisch brood, verse eitjes van onze eigen kippen, biologische boter, diverse biologisch hartig en zoet broodbeleg. Op verzoek kan in overleg ook een vegetarisch ontbijt geserveerd worden.

Aantal personen Excl.ontbijt Incl. ontbijt
1 € 80 € 90
2 € 90 € 110
3 € 110 € 140
4 € 120 € 160
3e kind (extra bed) € 135 € 180*

*uitgaande van kinderen > 5 jaar. Bij kinderen < 5 jaar is het ontbijt €5

U kun in opmerkingenveld van het reserveringsformulier aangeven of u gebruik wenst te maken van het ontbijt. Kiest u voor ons ontbijt, dan staan de ontbijtspullen grotendeels klaar in uw studio. ‘s Ochtends krijgt u van ons vers brood en croissants geleverd. U heeft zelf de vrijheid hoe u uw eitjes wilt en waar u wilt eten; binnen in de studio, onder de veranda of aan de picknicktafel in de tuin.

U kunt er ook voor kiezen om zelf uw ontbijt te regelen, dit dient u dan bij de reservering te vermelden. Er is een Albert Heijn en een Jumbo op 1 km afstand van onze B&B. In studio 2 zijn een tafelmodel koelkast, 2-pits elektrisch kookplaat, waterkoker, eierkoker en een broodrooster aanwezig. U kunt dan uiteraard gebruik maken van onze borden, pannen en bestek.

Heeft u vragen of wilt u eerst de locatie bekijken; mail dan naar info@bbflorisv.nl of bel met 06-13591996.

B&B Floris V