Beschikbaarheid & Tarieven

B&B Floris V hanteert de volgende prijzen per nacht excl. ontbijt en incl. BTW en toeristenbelasting. Voor een ontbijt rekenen wij € 10 extra p.p.p.d. Voor kinderen onder de 10 jaar rekenen wij € 5 extra p.p.p.d. Het ontbijt bestaat o.a. uit zelfgebakken biologisch brood, verse eitjes van onze eigen kippen, zelfgemaakte jam, biologische boter, diverse biologisch hartig en zoet broodbeleg. Op verzoek kan in overleg ook een vegetarisch ontbijt geserveerd worden.

1 -2 personen €      80,-
3 personen €      90,-
4 personen €     100,-
3e kind (extra bed) €       15,-

Deze prijzen zijn exclusief het ontbijt. U kun in opmerkingenveld van het reserveringsformulier aangeven of u gebruik wenst te maken van het ontbijt. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw ontbijt te regelen. In studio 2 is een tafelmodel koelkastje aanwezig, in studio 1 is een hotelkoelkast aanwezig. U kunt dan uiteraard gebruik maken van onze borden en bestek.

Ook groepen tot 8 personen zijn welkom bij ons. Onze studio’s hebben beide een eigen indeling, indien u aan de hand van de foto’s een voorkeur heeft voor een studio, dan kunt u die kenbaar maken via het opmerkingenveld in het boekingsformulier of in uw e-mail. Wij kunnen niet garanderen dat we uw keuze kunnen uitvoeren, maar doen ons best.

Heeft u vragen of wilt u eerst de locatie bekijken; mail dan naar info@bbflorisv.nl of bel met 06-13591996.

B&B Floris V