Accommodatie

B&B Floris V bevindt zich in een klassieke stolpschuur achter in onze tuin op 50 meter vanaf de openbare weg. De accommodatie bestaat uit 2 aan elkaar geschakelde lodges. Per lodge kunnen maximaal 4 volwassenen overnachten, waarvan 2 personen van minimaal 18 jaar. U kunt dus ook met groepen tot 8 personen bij ons terecht. Op het ogenblik is er 1 lodge klaar voor de verhuur, per 25 maart 2017 is de tweede logde verhuur klaar.

Lodge 1 heeft een vide met 2 comfortabele eenpersoons boxspring bedden. In de een living staat een 2 persoonsslaapbank, 2 stoelen, tv, een bar met 4 barkrukken, een pantry met Nespresso, waterkoker, minibar.

Lodge 2 heeft een vide met 2 comfortabele eenpersoons boxspring bedden. In de living bevindt zich een bedstee met een stapelbed. In deze lodge is een keuken met koelkast, afwasmachine, kookgelegenheid, Nespresso koffiezetter, waterkoker. Op de begane grond is de badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel.

In beide lodges bevindt de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel zich op de begane grond. Iedere lodge heeft een veranda en eigen opgang. Het B&B gedeelte heeft een ruime eigen tuin. Parkeren is op eigen terrein, 1 auto per lodge.

B&B Floris V is zoveel mogelijk ecologisch; leemmuren, gezonde kranen, zelfgemaakte en 2de hands meubelen, eieren van onze kippen, eigen gebakken brood, zelfgemaakte jam.

Als u een landelijke B&B wilt, maar toch in de buurt van Amsterdam, Hilversum, Utrecht en Schiphol zijn wij wat u zoekt. Gelegen naast een biologische boerderij en op 1 km afstand van Natuurmonumenten ‘s-Graveland. Geniet van de geluiden van kippen, lammetjes, koeien en ooievaars. Kortom landelijk genieten in ‘t Gooi.

Reviews van bed en breakfast B&B Floris V in Kortenhoef